Energiekosten besparen

Als student of starter zijnde lopen de maandelijkse lasten vaak enorm op, dus: hoe goedkoper, hoe beter. Handig is dan om te kijken waar je op je de kosten kunt verminderen. Veel studenten vergeten dat er enorm veel te besparen valt op het gebied van de maandelijkse lasten.

Energiecontract

Neem nu je energiecontract. Hier kun je op jaarbasis flink op besparen, als je je er een beetje in verdiept. De welkomstkortingen bij het afsluiten van een energiecontract lijken vaak een goeie deal, terwijl de maandelijkse kosten flink kunnen oplopen waardoor je uiteindelijk niet veel bespaart, of zelfs meer betaalt. Kiezen voor de goedkoopste energie kan heel veel schelen in de kosten. Het is erg belangrijk om je huidige energiecontract eens onder de loep te nemen. Krijg je echt de beste deal?

Besparen op energie

Energieleverancier Engie is naast de duurzaamste, ook de goedkoopste energieleverancier. Zij bieden onder andere een gratis online energiescan aan, waarmee je op een gemakkelijke en overzichtelijke manier direct inzicht krijgt in de punten waar op je kunt besparen op het gebied van energie. Zo zie je gelijk hoe veel geld je maandelijks kunt besparen en dus kan uitgeven aan andere dingen.

Naast de goedkoopste, is Engie ook de meest duurzame keuze. Het klimaat speelt de afgelopen jaren een enorme rol in ons dagelijks leven. Hoe fijn is het om bij te dragen aan de verbetering van het klimaat, zonder er echt iets voor te hoeven doen? De energie bij Engie is volledig groen en ook 100% herleidbaar. Hierdoor heb je zelf inzicht in waar je energie vandaan komt.

Duurzame energie

De energie van Engie wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals zon, water en wind. Dit is onder andere te zien aan de zonneparken in onder andere Zwolle en Nijmegen, waar ruim 7500 panelen staan. Door de transparantie van Engie weet je precies waar je aan toe bent en hoe je zelf je bijdrage levert voor een beter klimaat.

Conclusie

Kortom: Engie biedt zowel de groenste als de goedkoopste energie aan, op een gemakkelijke en inzichtelijke manier. Op deze manier kun je gemakkelijk besparen op je maandelijkste lasten. Je komt niet voor nare verrassingen te staan na het afsluiten van je energiecontract, je draagt bij aan de verbetering van het klimaat én je bent goedkoper uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *